In een wereld waar fast fashion de boventoon voert en kledingstukken worden geproduceerd met een schrikbarende snelheid, willen we  jullie uitleggen waarom wij het anders doen. Duurzaamheid en ethische overwegingen zijn de reden om te kiezen voor handgemaakte items. De mode industrie is een van de grootste vervuilers ter wereld. Met massaproductie en snelle seizoenswisselingen belandt er jaarlijks een enorme hoeveelheid kleding op stortplaatsen.

Met Stoffetti atelier willen we op een eerlijke manier mooie items maken, die jaren lang meegaan. Bij ons koop je dus geen goedkoop item dat je na een paar x dragen al weg kan gooien. Wij kiezen voor mooie stoffen die bijna allemaal op een milieuvriendelijke manier geproduceerd zijn, tijdloze modellen en kleuren.

Doordat we de meeste items maken nadat ze besteld zijn, kunnen we gericht werken en hebben we weinig stof afval. De stof die we over hebben gaat naar een atelier die er poppenkleertjes van maken. Zo blijft er zo min mogelijk afval over.

Al onze items worden met zorg en aandacht gemaakt. Onze handgemaakte kleding staat synoniem voor vakmanschap. We besteden aandacht aan elk detail, gebruiken hoogwaardige materialen en zorgen voor stevige naden en afwerking. In overleg kun je kiezen uit rok- en mouwlengtes zodat jij een item hebt wat precies bij jou past. Hierdoor draag je onze handgemaakte items jaren en kun je ze weer goed verkopen op Vinted.

We merken dat duurzaamheid ook steeds belangrijker wordt voor onze klanten en onze kleding blijkt een uitstekende keuze te zijn voor degenen die een positieve impact op de wereld willen hebben.  Stoffeti atelier is dus een duurzame keuze voor jou, samen kunnen we de mode industrie duurzamer  en eerlijker maken en dat is beter voor jou en voor onze wereld. Daar wordt toch iedereen blij van?

© 2014 - 2024 Stoffetti Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel