Algemene voorwaarden

* Het aanbod van de producten op www.stoffettiatelier.nl is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten.

* De meeste kleding van Stoffetti atelier wordt in eigen atelier gemaakt en alleen in kleine oplages. Indien een product niet beschikbaar blijkt en betaling door de consument reeds heeft plaatsgevonden, dan heeft de consument de keuze uit een alternatief product of directe terugbetaling. Hierover wordt door Stoffetti atelier met de consument contact opgenomen.

* Alle prijzen, die vermeld zijn, zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

* We zullen onze uiterste best doen om in de shop goed aan te geven welke produkten op voorraad zijn en welke nog gemaakt moeten/kunnen worden.

*De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95 per zending, ongeacht de grootte van de bestelling.
De aflevering van je bestelling gaat via PostNl en volgt in principe binnen 5 dagen na ontvangst van je betaling. Deze levertijd geldt als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en Stoffetti atelier is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door TNT.

*Artikelen die gekocht zijn via de webshop kunnen alleen na overleg geruild of geretourneerd worden. Ruilingen en retouren moeten vooraf gemeld worden:
- binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling

- kosten van retourzending zijn altijd voor rekening van de consument

- de artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn en voorzien zijn van originele labels/prijskaartjes.

- kleding die speciaal op maat gemaakt is, kan niet geretourneerd worden of er moet uitdrukkelijk toestemming zijn gegeven door Stoffetti atelier (dit geldt alleen voor persoonlijke aanpassingen en niet voor de keuzes in de shop)* Stoffetti atelier behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld, anders dan die van Stoffetti atelier, zijn beschadigd.

* Stoffetti atelier respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verkregen altijd vertrouwelijk wordt behandeld.

Indien er vragen of klachten zijn over een product dan kan dit kenbaar worden gemaakt via de mail info@stoffettiatelier.nl hierop zal zo snel mogelijk gereageerd worden.

Stoffetti atelier KVK.nr.61724106

Hertogenlaan 44 3905HK Veenendaal(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2024 Stoffetti Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel